.

loading icon

WELKOM BIJ

DE SUITE

De Suite is een modern ingerichte borrel- en loungebar, gelegen naast Taverne Paulus in het centrum van Hilvarenbeek. Met ruimte voor 85 personen kun je het bij de Suite zo gek maken als je zelf wilt. Wat dacht je van swingen met je vrienden en familie op je verjaardagsfeest? Of een spetterende surpriseparty voor jouw vriend/vriendin?

Ook voor rustigere gelegenheden is de Suite geschikt. Proost hier bijvoorbeeld op de komst van jullie baby of op de goede bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar. .

Je kunt een feest of borrel in De Suite ook prima combineren met een diner in De Serre. Geniet eerst onder de druivenranken van een heerlijk diner en ga daarna met de voetjes van de vloer in De Suite.

PRAKTISCHE ZAKEN

De Suite is beschikbaar 7 dagen per week op afspraak. Op zondag tot en met donderdag zijn we tot maximaal 00:00 uur geopend, en op vrijdag en zaterdag tot maximaal 02:00 uur. De Suite is geschikt voor ongeveer 85 personen. De Suite is goed bereikbaar, en parkeermogelijkheden zijn op loopafstand. Ook beschikt de Suite over een rookruimte, en is de ruimte rolstoelvriendelijk.